dimecres, 21 de novembre del 2007

El perquè de separar-me de Clara

L'altre dia a la ràdio el capellà va comentar "el teu home ha trencat la seguida" en escriure el seu propi blog, i deixar de ser "calgru"...

La rao és molt senzilla: jo crec que un matrimoni és la unió de moltes coses com per exemple crear un nom en comú "calgru", un projecte en comú com són les nostres xiquetes i en especial com es el nostre matrimoni, però també cadascú ha de tindre les seves llibertats personals i opinions. Us puc assegurar i asseverar que Clara no concideix en moltes de les idees que jo tinc i explico en aquest bloc, però les respecta i idem al revés. En un principi, jo si vaig valorar penjar quelcom al bloc de Clara, però veritablament jo no tenia ganes de molta repercussió, ni tenia ganes de modificar la seva línia i idea de bloc, a mi m'agrada comentar lo que vulgui sense cap guia o línia, i ella parla de temes locals, biblioteca i personals, ella és més racional i ja sóc més anàrquic.

Crec que no hagués sigut just amb la meva dona si no m'hagues separat d'ella del seu bloc, i trobo que els projectes personals no tenen perquè no tindre cabuda en els projectes comuns.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin ensurt!
Quan he llegit el titular del post em pensava que lo meu home me volia deixar!!! jejeje

T'estimo Gabi!

Gustau Moreno ha dit...

Jo em pensava que seria per culpa del traçat de l'autovia.
Entre Campredó i Font de Quinto ni parlar-ne, jeje!

Lo Barber ha dit...

Pos si Clara, no se si Gabi ha estat molt encertat en el títol d'este post, en altres coses suposo que si...però en esta s'ha lluït!

Ricardo ha dit...

Bona Gabi, vaja ensurt.

El títol és molt bó. I més bó encara anar llegint el post.

Felicitats per la separació una idea extraordinaria...

Cinta ha dit...

Que fort el titular, mira que si t'has d'enterar d'una cosa així per mig del bloc.
Ja te val xaval.
Encara que enhorabona, estic segura que serà l'entrada del teu bloc més comentada. Això és tàctica empresarial.

Gabi opina ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris, se'ns dubte era un titular polèmic i per comentar, però el fons és lo que mes m'agrada i crec que s'enten, que per estimar algú no s'han de percre les llibertats personals ni oblidar el projecte comú.

Cinta ha dit...

Si home que em entes el fons, no pateixis.