dimarts, 6 de novembre del 2007

90 KM de metro nou

Avui he anat al Meetingpoint, després us informo de les novetats promotores que segur esteu tots ansiosos per saber, però lo primer és lo primer.
A l'stand de la Comunidad de Madrid (a la fira de Barcelona) hi ha un anunci en gran que diu... 90 KM de metro nou realitzat entre 2005 i 2007, i resulta que aquí no som capaços ni de realitzar 2 km de túnel, imagineu-vos que ens passaria si vulguéssim tindre les infraestructures que té Madrid... seríem capaços de construir-les? o hauríem de contractar tota la flota d'autobusos d'Europa occidental? perquè recordem que tota la d'Andalusia i part d'Espanya ja estan a Barcelona per intentar substituir les badades de RENFE.
Quant a les novetats del Meetingpoint explicar-vos que la majoria d'stands són per a inversions a Brasil. Si teniu entre 30 i 100 mil euros teniu una casa a primera línia de mar al país carioca. També interessants les inversions a l'Europa de l'Est i al Marroc. I us preguntareu: no hi havia res a Espanya? No, perdó, sí... Marina d'Or com a únic stand representant d'inversió nacional.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos està clar que a les Terres de l'Ebre, ni 90 km de metro, ni arribarà algun dia l'AVE (amb esvorancs o sense)... lo que sí que ens volen posar és una carretera monstruosa que hipotecarà el creixement d'un poble humil però que es mou!

Anònim ha dit...

Ah! pos si les cases estan barates per n'estos móns, pos mos haurem d traslladar tot lo poble cap a allà!

Anònim ha dit...

Me siguen gustando mas tus poesias, Gaby.

Anònim ha dit...

Ja se que no te res a veure en lo teu post, pero com a l'enquesta no puc triar aquesta opcio, jo a Alonso no el deixaria correr ni en un 600!!!

Jordi