dimarts, 16 d’octubre del 2007

La proposta trampa del Sr. Sabaté i la pujada d'impostos

El Sr. Sabaté ens sorprendrà aquesta nit amb una proposta de traçat de l'autovia de l'interior que passa per l'Ardiaca. Vet aquí com és que després de tenir un traçat de consens, resulta que ara tenim un traçat que parteix en dos Campredó i Font de Quinto (ell tot sol s'ha descobert). La meva "teoria de la conspiració" és la següent:
Si l'Ajuntament de Tortosa aprova la proposta del Sr. Sabaté de passar l'autovia per on no hi havia consens, Foment decidirà partir Campredó i Font de Quinto com a mesura salomònica per acontentar tots els municipis implicats.
I com que contents ens tenen uns, als altres també se'ls ha de felicitar.
Per altra banda, els Ajuntaments d'Amposta i de Tortosa han decidit pujar els impostos de les escombraries molt per damunt de l'augment de l'IPC; espero que això serveixi per tindre un servei de contenidors més acords amb un país del primer món.

3 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Jo també espero que la pujada dels impostos puguem tindre contenidors de recollida selectiva en tots els punts on hi ha contenidors, ja que de vegades s'ha de fer un peregrinatge per a anar a deixar la brossa al contenidor específic que li toca. Trobo que si hi ha més contenidors (encara que pot ser més petits) tothom ens implicarem més en la recollida selectiva, ja que ens serà més fàcil.

Ricardo ha dit...

Hola, espero que aquesta pujada de preus, també serveixi per soterrar els contenidors. I sobretot per consenciar a gent. De poc serveix tenir contenidors sel·lectius si no s'utilitzen adequadament.

Cinta ha dit...

M'apunto a la proposta de contenidors selectius i soterrats si això es possible fent pagar una mica més als contribuients, dons que així sigui