dimecres, 26 de setembre del 2007

A favor o en contra?

Sembla que si no ets dels meus, estàs en contra... ni tots som blancs ni tots som negres, podem ser de moltes tonalitats de grisos.
Aclareixo, ni estic a favor ni en contra del Sr. Bel ni del Sr. Sabaté.
Estic en contra de ser poc intel·ligent; i dic que el comentari intel·ligent hauria estat dir "que l'equip de govern passat ho va fer el millor que va saber", perquè així, la gent que està en contra ja entèn que no ho sabien fer millor, i la gent que està a favor no es pot ofendre, i opino que el Sr. Bel i el Sr. Sabaté ho estan fent (o ho fan fet) de la manera millor que saben.
Deia que creia veure en el Sr. Bel una persona intel·ligent i educada, que sabria torejar els bous que li vinguessin amb educació i elegància i que m'agradaria tindre un polítics locals o nacionals al que se'ls pugués donar l'adjectiu de charm.
Quant al tema de les empreses, de ben segur que se m'escapen coses, però és que se'ns escapen coses a tothom, inclosos als alcaldes...
Per últim, volia aclarir que en cap moment m'he manifestat sobre el tema de la planta de gas: NO CONEC el projecte, ni en què radica la situació, però són tan populista com tothom i per això estic totalment en contra. Això sí, l'únic que desitjo és que no passi que ens oponem a tindre-ho a Alcanar i finalment es posi a Vinaròs al llindar del terme canareu... Si ens ho "mengem" com va passar amb els monos de Camarles (gràcies a un polític...), al menys que obtinguem unes compensacions brutals, perquè a més a més de cornuts, ens tocarà pagar el beure, i se'ns quedarà cara de rucs.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veus, ara t'has explicat millor. Fins i tot t'he entés. Continua així.

Anònim ha dit...

Barber, el to que utilitzes sona sarcàstic. Tens que aprendre millor a reflexar el que penses a un paper. Amb les lletres no sempre sona igual de bé com ho dius.
Només és un consell.

Ah! I jo ja l'havia entés des d'un principi. Molt clar i en català!

Anònim ha dit...

Gabi, felicitats en un dia de retràs!!! Quants en fas ja?
Bueno, a vore si quedem un dia destos per veure el Barça a la Champions en un soparillo com l'any passat.
Vinga.
Jordi