dilluns, 24 de setembre del 2007

Una Llàstima

És una llàstima que per anar estudiar algun idioma a la nostra EOI des de fora de Tortosa haguem de fer un peregrinatge des de Ferreries, o bé pregar a tot els sants per a què la policia no ens multi. I és que cap consistori no ha paliat la falta d'aparcament, si bé el casal tortosí i el seu aparcament ajudava d'una manera important a que no es notés. Però ara, les obres del casal, i les queixes dels veïns pels cotxes mal aparcats, fan que la situació ratlli la "missió impossible". I jo em pregunto, per què des del consistori no van demanar un parking o van intentar paliar la situació d'alguna manera? O per què els "josepets" no ho habiliten com a zona d'aparcament momentàniament i així salvem la situació transitòriament mentre "fan veure" que pensen?
No ho sé! Però m'agradaria veure una solució el més aviat possible, i penso que l'únic que veig és un afany recaudatori per part de la policia local... (espero que no tinguin una mancança de diners). Bé, alcalde i alcadables, alguna solució?
Mentrestant continuaré passant una bona estona buscant aparcament per a poder anar a estudiar idiomes a l'EOI de Tortosa.
Bé, com deia, una llàstima!

1 comentari:

Cinta ha dit...

Hola Gabi, estic d'acord amb això de l'aparcament.
A natros ens passa algo semblant quan anem a la piscina municipal, has de deixar el cotxe tant lluny (o mal aparcat) que fas més esport per arribar a les instalacions que en la pròpia piscina.