dimarts, 18 de setembre del 2007

Decepcionat amb Ferran Bel

El considerava un polític diferent i amb més talant i charm que ningú, que seria intel·ligent i ecuànim, però ho sento, m’ha demostrat només que és un demagog, “un pollitiquet més” arribara a diputat o senador... tant m’hi fa ... però no serà allò que com jo molta gent creia una bona persona.
Per que no és pot dir... que Tortosa «només ha perdut els vuit anys que Sabaté va estar a l'alcaldia», i va acusar el senador socialista de no haver fet prou gestions per portar empreses «amb cara i ulls» a la ciutat. D’acord senyors, però el capital privat vindrà a canvi de compensacions i quines compensacions donarem, fins a quin punt “ens baixarem els pantalons” per portar empreses...Portar empreses amb cara i ulls és una afirmació política, perquè qualsevol que tingui dos dits de coneixement veu que és més competitiu el polígon de L’Aldea que el de Tortosa i a igual impostos me’n vaig al costat de totes les comunicacions, a més a més tenim la dificultat afegida de portar “una empresa amb cara i ulls” fora de Barcelona.
Però el que més me molesta o decepciona és el poc talant conciliador com a polític que creia que tenia, si em donen una galtada paro l’altra galta (i no sóc d’anar a missa precisament) però al menys dono una visió diferent i no dic que Tortosa ha perdut vuit anys amb l’anterior alcalde, lloo el seu treball, dic que ho ha fet lo millor que ha pogut i que ara el poble ha decidit un nou model que sóc jo... i no entro a valorar acusacions i retrets dels quals el poble està fart... Perquè si no senyor Bel, al final succeix que el senyor Sabaté i el seu equip ho hauran fet el millor que han pogut i vostè també, però el poble, que és intel·ligent i sobirà, sabrà que ambdós hauran estat massa poc per lo que volem d’un alcalde.Espero que imperi la coherència i el talant que se li havia distingit i que ha fet que a molts ciutadans ens conquistés, el recuperi i no és deixi perdre per les formes... l’intel·ligència i sobretot l’educació a qualsevol nivell, no té preu. Charm senyor Bel, que mana vostè.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Xaval, això és quasi imposible de comentar. Encara no se bé que has volgut dir.

Anònim ha dit...

Jo tampoc. No se si estàs en contra de Bel o de Sabaté. O és que estàs a favor de la planta desgasificadora...
Suposo que si el Sr. Bel ha dit que no, es perquè deu tenir els seus punts de vista i les seves raons lògiques. Òbviament també hi haurà opinions contraposades, el món està ple.
Lo que en vinc a referir es que el Sr. Sabaté ni s'ha dedicat a portar cap empresa al nostre municipi en 8 anys i ara vols que el Sr. Bel digue que si a la primera que passa?..doncs no es qüestió d'això, hi ha de mirar moltes coses i detalls que segur que a tu i a mi se'ns escapen i a un home com el Sr. Bel no. Jo el conec personalment i no de "pinta" de saber poc...

Anònim ha dit...

barber, que te se veu lo pel!