dimecres, 26 de setembre del 2007

A favor o en contra?

Sembla que si no ets dels meus, estàs en contra... ni tots som blancs ni tots som negres, podem ser de moltes tonalitats de grisos.
Aclareixo, ni estic a favor ni en contra del Sr. Bel ni del Sr. Sabaté.
Estic en contra de ser poc intel·ligent; i dic que el comentari intel·ligent hauria estat dir "que l'equip de govern passat ho va fer el millor que va saber", perquè així, la gent que està en contra ja entèn que no ho sabien fer millor, i la gent que està a favor no es pot ofendre, i opino que el Sr. Bel i el Sr. Sabaté ho estan fent (o ho fan fet) de la manera millor que saben.
Deia que creia veure en el Sr. Bel una persona intel·ligent i educada, que sabria torejar els bous que li vinguessin amb educació i elegància i que m'agradaria tindre un polítics locals o nacionals al que se'ls pugués donar l'adjectiu de charm.
Quant al tema de les empreses, de ben segur que se m'escapen coses, però és que se'ns escapen coses a tothom, inclosos als alcaldes...
Per últim, volia aclarir que en cap moment m'he manifestat sobre el tema de la planta de gas: NO CONEC el projecte, ni en què radica la situació, però són tan populista com tothom i per això estic totalment en contra. Això sí, l'únic que desitjo és que no passi que ens oponem a tindre-ho a Alcanar i finalment es posi a Vinaròs al llindar del terme canareu... Si ens ho "mengem" com va passar amb els monos de Camarles (gràcies a un polític...), al menys que obtinguem unes compensacions brutals, perquè a més a més de cornuts, ens tocarà pagar el beure, i se'ns quedarà cara de rucs.

dilluns, 24 de setembre del 2007

Una Llàstima

És una llàstima que per anar estudiar algun idioma a la nostra EOI des de fora de Tortosa haguem de fer un peregrinatge des de Ferreries, o bé pregar a tot els sants per a què la policia no ens multi. I és que cap consistori no ha paliat la falta d'aparcament, si bé el casal tortosí i el seu aparcament ajudava d'una manera important a que no es notés. Però ara, les obres del casal, i les queixes dels veïns pels cotxes mal aparcats, fan que la situació ratlli la "missió impossible". I jo em pregunto, per què des del consistori no van demanar un parking o van intentar paliar la situació d'alguna manera? O per què els "josepets" no ho habiliten com a zona d'aparcament momentàniament i així salvem la situació transitòriament mentre "fan veure" que pensen?
No ho sé! Però m'agradaria veure una solució el més aviat possible, i penso que l'únic que veig és un afany recaudatori per part de la policia local... (espero que no tinguin una mancança de diners). Bé, alcalde i alcadables, alguna solució?
Mentrestant continuaré passant una bona estona buscant aparcament per a poder anar a estudiar idiomes a l'EOI de Tortosa.
Bé, com deia, una llàstima!

dimarts, 18 de setembre del 2007

Decepcionat amb Ferran Bel

El considerava un polític diferent i amb més talant i charm que ningú, que seria intel·ligent i ecuànim, però ho sento, m’ha demostrat només que és un demagog, “un pollitiquet més” arribara a diputat o senador... tant m’hi fa ... però no serà allò que com jo molta gent creia una bona persona.
Per que no és pot dir... que Tortosa «només ha perdut els vuit anys que Sabaté va estar a l'alcaldia», i va acusar el senador socialista de no haver fet prou gestions per portar empreses «amb cara i ulls» a la ciutat. D’acord senyors, però el capital privat vindrà a canvi de compensacions i quines compensacions donarem, fins a quin punt “ens baixarem els pantalons” per portar empreses...Portar empreses amb cara i ulls és una afirmació política, perquè qualsevol que tingui dos dits de coneixement veu que és més competitiu el polígon de L’Aldea que el de Tortosa i a igual impostos me’n vaig al costat de totes les comunicacions, a més a més tenim la dificultat afegida de portar “una empresa amb cara i ulls” fora de Barcelona.
Però el que més me molesta o decepciona és el poc talant conciliador com a polític que creia que tenia, si em donen una galtada paro l’altra galta (i no sóc d’anar a missa precisament) però al menys dono una visió diferent i no dic que Tortosa ha perdut vuit anys amb l’anterior alcalde, lloo el seu treball, dic que ho ha fet lo millor que ha pogut i que ara el poble ha decidit un nou model que sóc jo... i no entro a valorar acusacions i retrets dels quals el poble està fart... Perquè si no senyor Bel, al final succeix que el senyor Sabaté i el seu equip ho hauran fet el millor que han pogut i vostè també, però el poble, que és intel·ligent i sobirà, sabrà que ambdós hauran estat massa poc per lo que volem d’un alcalde.Espero que imperi la coherència i el talant que se li havia distingit i que ha fet que a molts ciutadans ens conquistés, el recuperi i no és deixi perdre per les formes... l’intel·ligència i sobretot l’educació a qualsevol nivell, no té preu. Charm senyor Bel, que mana vostè.